Pirnar

Roman Pirnar

Roman Pirnar

Inovator. Obrtnik. Poduzetnik. Menadžer.

Roman Pirnar je personificirana sila prirode, čiji je životni moto potraga za savršenstvom, ljepotom i funkcionalnom estetikom. Realista i sanjar koji zna da je jedina prava jednačina za globalni uspjeh u snovima, neumornoj volji i napornom radu. Samo s takvom beskompromisnom filozofijom možete stvoriti jedinstvena ulazna vrata nakon višedecenijskog truda, koja su istovremeno i umjetničko djelo.

Roman Pirnar

Ne želimo praviti dobra ulazna vrata, već remek-djela. Želimo pomjerati granice mogućeg. To je naša vizija još od početka prije više od 50 godina. Ulazna vrata su prvi utisak o kući i vlasniku, zato moraju biti izvrsna i besprijekorno izrađen tehnološki biser.

Roman Pirnar

Skromni počeci
s velikim snovima

Ono što je počelo 1968. godine u skromnoj porodičnoj zanatskoj radionici sada je globalna priča o uspjehu već treće generacije porodice Pirnar koja impresionira vlasnike kuća širom svijeta svojim zapanjujućim ulaznim vratima. Roman je 1992. godine preuzeo očev obrt i okrenuo se obradi metala. Od obrtnika se polako rađaju poduzetnik, inovator i menadžer.

Porodična radionica

Rađanje proizvodnje
ulaznih vrata

Roman je 2003. godine proširio proizvodnju na proizvodnju ulaznih vrata, čime je započela priča o brzom rastu firme i vlastitom razvoju. Tokom nekoliko decenija, firma se transformisala iz male porodične firme u globalnu silu na području ulaznih vrata s više od 350 zaposlenih i razvijenom mrežom partnera na više od 30 tržišta širom svijeta.

Proizvodnja ulaznih vrata

Inspirativni
svjetski inovator ulaznih vrata

Dugoročnom Romanovom vizijom, Pirnar je postao inspirativni svjetski inovator ulaznih vrata koja su nagrađena brojnim prestižnim međunarodnim nagradama za dizajn i tehnološke inovacije. Neprestano pomjera granice mogućeg. Prekrasno, odvažno, beskompromisno. Takva su i VersusBronze – ulazna vrata u koja ćete se jednostavno zaljubiti.

Međunarodne nagrade

Roman Pirnar galerija

Želite saznati više?

Kontaktirajte nas

Ova web stranica koristi kolačiće.
Ovi kolačići ne pohranjuju nikakve lične podatke. Više ...