Preskoči na vsebino
+387 61 987 001

PREDIVNA ULAZNA VRATA ZA JEDINSTVENI DOM

Ulazna vrata

Ulazna vrata koja svojom dominantnošću fasciniraju svakoga ko im se približi. Estetski usavršen tehnološki biser. Predivna ulazna vrata za veličanstven dom i izuzetnu udobnost modernog života. Moderno upravljanje vratima uz mobilnu aplikaciju Pirnar, daljinsko otključavanje, gdje god se nalazili, i pametna rasvjeta. Vrhunska rješenja s rekordnim vrijednostima toplotne i zvučne izolacije za toplinu i mir u vašem domu.

Bezvremenski dizajn za najzahtjevnije kupce

S pogledom na ulazna vrata, posjetioci stvaraju prvi utisak o vašoj kući; ona predstavljaju vaš individualni način života i odnos prema dizajnu i ljepoti. Ali samo sofisticiran i bezvremenski dizajn danas nije dovoljan. Savremene životne potrebe zahtijevaju energetsku efikasnost ulaznih vrata sa najsavremenijim rješenjima, dobrom zaštitom od krađe i tehnološkim inovacijama.
Ulazna vrata firme Pirnar na mnogo načina premašuju trenutne standardne zahtjeve. Odlikuju se vrhunskom toplotnom i zvučnom izolacijom sa rekordnim vrijednostima, kao i pametnim sistemima SecuroSmart i SmartLux. Kada je u pitanju vaša udobnost, nemojte praviti kompromise.

Ulazna vrata

Ulazna vrata Pirnar

Najveće inovacije firme Pirnar

Ulazna vrata Pirnar su estetsko, funkcionalno i tehnološko dostignuće. Inovativnim pristupom već dugi niz godina postavljamo trendove u industriji: automatska ulazna stijena koja prepoznaje vlasnika, nevidljive kvake, čitači otisaka prstiju, masivna aluminijumska vanjska vrata s višeslojnim dizajnom krila, potpuno ravna ulazna vrata s elementima u istoj ravni, sjajne metalne kvake i vanjska vrata izuzetnih dimenzija.

 • Tehnološke inovacije na vratima #1
  NAJSAVREMENIJE TEHNOLOŠKE INOVACIJE

  U firmi Pirnar konstantno razvijamo tehnološke i dizajnerske inovacije za ulazna vrata, koje doprinose udobnijem boravku i sigurnosti. To uključuje prva ulazna vrata na svijetu s automatskom kvakom na izvlačenje i uvlačenje i najčvršću konstrukciju vrata CarbonCore koja će učiniti da vaša ulazna vrata uspješno izdrže sve vremenske uslove.

 • Ulazna vrata velikih dimenzija Grande #2
  IZUZETNE DIMENZIJE VRATA

  Veliki prostori s visokim stropovima, veličanstvene vile, dvorci i umjetnička djela moderne arhitekture trebaju više od standardnih ulaznih vrata. Ulazna vrata Pirnar proizvodimo u verzijama Grande, koja zbog izuzetne visine i širine stvaraju utisak raskoši. Najviša vrata, visoka 9 m, krase ulaz u vilu u Dubaiju.

 • Pirnar nagrađivane kvake za vrata #3
  PREDIVNE KVAKE

  Kvaka je najosobniji dio vrata. Svaki stanar je dodirne najmanje hiljadu puta godišnje, zato im u firmi Pirnar posvećujemo maksimalnu pažnju. Svoja ulazna vrata i kuću možete obogatiti sjajnim metalnim kvakama MagmaLux ili kvakama s kristalnim staklom CrystaLux. Uz personalizirane kvake LabeLux, možete ispisati bilo koji natpis u svjetlosnom uzorku.

  Saznajte više o ručkama i kvakama

 • Ulazna vrata budućnosti #4
  VRATA BUDUĆNOSTI

  Ulazna stijena Pirnar Theatrica predstavlja prva beskontaktna i potpuno automatska kućna ulazna vrata koja samo vlasnik može otvoriti i zatvoriti bez dodira. Elegantna ulazna vrata Ultimum Pure predstavljaju vrata u savršeno glatkoj ravni, dok kolekcija Multilevel stvara valoviti reljef u obliku dina i morskih talasa.

Prekrasna remek-djela od dragocjenih materijala

U firmi Pirnar nikada nismo zadovoljni onim što već postoji. Inovacija je ugrađena u našu DNK i stalno nas pokreće želja da postavimo nove trendove u industriji. Pri korištenju materijala se ne ograničavamo samo na aluminijum ili drvo, već ih obogaćujemo i karbonskim vlaknima, staklom i inoxom. Gotovi proizvodi su uvijek rezultat vrhunskog poznavanja materijala, njihove međusobne sinergije i posvećenosti detaljima.

 • ALUMINIJUM
  Aluminijumska vrata
  Vanjski izgled
  Unutrašnji izgled

  KONSTRUKCIJA
  Aluminijum je lagan, ali izuzetno jak materijal koji cijelu konstrukciju čini izuzetno izdržljivom s dugim vijekom trajanja.

  KVAKE
  Širok spektar kvaka dostupan je u različitim dužinama, oblicima i bojama. Osvijetlite ih, personalizirajte ili opremite čitačem otisaka prstiju.

  KRILO VRATA
  Možete birati između neograničenih opcija boja i beskrajnih opcija površinske obrade. Kombinujte ih i s drvetom.

  ZAŠTITNO-UKRASNA LAJSNA
  Estetska i praktična završna obrada krila vrata je zaštitno-ukrasna lajsna od inoxa koja se dodatno može obogatiti LUX rasvjetom.

  OKOVI
  Možete se odlučiti za vidljive ili skrivene okove.

  KVAKA
  Postoji nekoliko vrsta prekrasnih kvaka, od okruglih, pravougaonih, s Lux rasvjetom ili u crnoj verziji Nero Edition.

  NEOGRANIČENE MOGUĆNOSTI ALUMINIJUMA

  Aluminijum s jedinstvenim svojstvima omogućava stvaranje najinovativnijih ulaznih vrata za kuću. Možete poželjeti bilo koji oblik ili dimenziju. Odličan je izbor materijala za klizna ulazna vrata, pametne stijene ili klasična ulazna vrata.

 • DRVO
  Drvena vrata
  Vanjski izgled
  Unutrašnji izgled

  ČVRSTOĆA
  U proizvodnji drvenih vrata koristimo vrhunsko drvo izuzetne konstrukcijske čvrstoće.

  KVAKE
  Kvake su izrađene od različitih materijala, klasičnog izgleda ili opremljene najnovijom tehnologijom.

  VRSTA DRVETA
  Drvena vrata izrađujemo od tri vrste drveta: smreke, hrasta i ariša, a kombinujemo ih i s aluminijumom.

  IZOLACIJA
  Masivno drvo nudi veoma dobru zvučnu i toplotnu izolaciju. Dodatno ih obrađujemo ugradnjom različitih izolacionih materijala.

  OKOVI
  Možete se odlučiti za vidljive ili skrivene okove.

  KVAKA
  Postoji nekoliko vrsta prekrasnih kvaka, od okruglih, pravougaonih, s Lux rasvjetom ili u crnoj verziji Nero Edition.

  DODIR TRADICIJE ILI ODVAŽNE MODERNOSTI

  Čvrsto i prirodno drvo jedan je od najstarijih građevinskih materijala koji nikada ne stari. U pogledu dizajna i nadogradnji najnovijom tehnologijom, drvena vrata su konkurencija i modernim aluminijumskim ulaznim vratima. Izuzetna svojstva različitih vrsta drveta i obrada najsavremenijim postupcima svakim ulaznim vratima firme Pirnar daju jedinstven izgled.

 • STAKLO
  Vrata s rasvjetom sa strane
  Vanjski izgled

  VIŠENAMJENSKA RASVJETA SA STRANE I IZNAD
  Vrata s rasvjetom sa strane i iznad su odlično rješenje koje će u vašem domu ostaviti utisak raskošnosti, elegancije i omogućiti više prirodnog svjetla u unutrašnjosti kuće.

  ESTETSKE OBRADE
  Zastakljivanje omogućava mnoge magične obrade – pjeskarenje, matiranje, stvaranje uzoraka i motiva, graviranje ili stvaranje vitraža.

  POKROVNO STAKLO
  Vrata možete obogatiti pokrovnim staklom koje omogućava sofisticiran, minimalistički i glamurozan izgled vrata.

  SIGURNOSNO STAKLO
  Troslojno ili čak četveroslojno sigurnosno staklo pruža dodatnu sigurnost vašem domu i efikasno sprječava gubitak topline.

  STAKLO

  Staklo je prekrasan detalj koji ne samo da ima ukrasnu funkciju, već pruža i dodatno osvjetljenje prostora iza vanjskih vrata. Posebno u manjim prostorijama ili prostorijama s malo ili bez prirodnog svjetla, odluka o kombinovanju stakla s odabranim materijalom (aluminijum ili drvo) je praktično nepogrešiva odluka.

 • KARBON
  Karbonska konstrukcija za ulazna vrata

  NAJČVRŠĆA KONSTRUKCIJA
  Za ALU vrata smo razvili najčvršću konstrukciju zbog koje se vrata ne savijaju ni po velikoj vrućini ni u najhladnijim zimama.

  ELEGANTNA CRNA
  Svi pojedinačni elementi u okviru vrata konstrukcije CarbonCore ukrašeni su elegantnom crnom bojom.

  KVAKE
  Crni elementi na konstrukciji CarbonCore predivno se slažu s izuzetnim crnim kvakama serije Nero Edition.

  OKOVI
  Okovi na konstrukciji CarbonCore nisu samo izuzetno robusni, već i estetski, jer su potpuno poravnati s linijom vrata.

  OJAČANI PRAG
  Ojačani prag u kombinaciji karbona i aluminijuma omogućava izuzetnu čvrstoću spojeva koji daleko prevazilazi klasični spoj praga i okvira.

  MAGNET WEATHERSEAL
  Razvili smo jedinstvenu magnetnu brtvu Magnet WeatherSeal zbog koje CarbonCore brtvi poput zida.

  KARBON

  Karbonska vlakna su izuzetno lagana, čvrsta i nekoliko puta jača od čelika. Koriste se u najmodernijim avionima, trkaćim automobilima i, naravno, u najmodernijim ulaznim vratima Pirnar. Kombinacija aluminijuma i karbona stvara izuzetnu lakoću, ali istovremeno i veliku izdržljivost ulaznih vrata. Pirnar CarbonCore je jedina patentirana karbonska konstrukcija za ulazna vrata na svijetu.

 • ČELIK
  Vrata sa čeličnim i inox dodacima

  OTPORNI MATERIJAL
  U poređenju s kvakama od drugih metala, kvake od inoxa su mnogo otpornije na vremenske uslove, hrđu i pružaju bolju statičku stabilnost.

  JEDNOSTAVNO ODRŽAVANJE
  Inox je izdržljiv materijal koji se u poređenju s drugim materijalima lako čisti mekom stranom spužve ili krpe za čišćenje.

  ESTETSKA PRIVLAČNOST
  Zbog sjaja i neograničenih mogućnosti u dizajnu, od inoxa stvaramo jedinstvena remek-djela koja daju izuzetan pečat cjelokupnom izgledu vrata.

  IZUZETAN KVALITET
  Sve kvake firme Pirnar ručno su izrađene od čvrstog i visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika.

  NEHRĐAJUĆI ČELIK

  Zbog otpornosti na hrđu i minimalnog održavanja, nehrđajući čelik, odnosno inox savršen je materijal za izradu klasičnih ili modernih kvaka za ulazna vrata. U firmi Pirnar posvećujemo mnogo vremena izradi kvaka, jer zahtijevaju majstorsku površinsku obradu i precizno brušenje površina kako bi se postigao jedinstven i elegantan izgled.

Veličanstvena ulazna vrata Pirnar iz cijelog svijeta

Od ideje do realizacije je dug put. Kao i prilikom odabira ulaznih vrata. Pronađite inspiraciju za svoja ulazna vrata iz snova u galeriji referenci i inspiracija firme Pirnar.

Birajte između nagrađivanih i najpopularnijih modela

Pogledajte širok asortiman najljepših, najprodavanijih i višestruko nagrađivanih modela vrata firme Pirnar. U Pirnaru možete birati između vrhunskih opcija drvenih, aluminijumskih ili kombinovanih alu-drvo ulaznih vrata. Višestruko nagrađivani modeli dostupni su u serijama Optimum, Premium i Ultimum, u zavisnosti od vaših životnih potreba. Sami ih dizajnirate u konfiguratoru prema svojim željama tako što možete odrediti materijal, boju, dimenziju, završnu obradu s kvakama, pragovima, rasvjetom itd. Kreirajte vlastita ulazna vrata iz snova.

 • ALU MODELI - Ultimum Pure 635
  Aluminijumska ulazna vrata model 635
 • ALU MODELI - Ultimum Pure 626
  Aluminijumski model vrat 626
 • ALU MODELI - Premium 1110
  Aluminijumski model Premium 1110
 • ALU MODELI - Premium 1673
  Aluminijumski model Premium 1673
 • ALU MODELI - Premium 1920
  Aluminijumski model Premium 1920

 • DRVENI MODELI - Premium 1641
  Drveni model vhodnih vrat 1641
 • DRVENI MODELI - Ultimum Pure 614
  Ultimum Pure model 614
 • DRVENI MODELI - Premium 0170
  DRVENI MODEL - 637
 • DRVENI MODELI - Premium 1882
  Drveni Premium 1882
 • DRVENI MODELI - Ultimum Pure 637
  Ultimum Pure vrata 637
 • DRVENI MODELI - Premium 1031
  Premium model 1031
 • DRVENI MODELI - Premium 0160
  Ulazna vrata Premium 0160

 

Priljubljeni izdelki

 

 • Alu vhodna vrata Optimum 7110

  Vhodna vrata Optimum 7110

  Kontaktirajte nas

 • Alu vhodna vrata Optimum 7290

  Vrata Optimum 7290

  Kontaktirajte nas

 • Alu vhodna vrata Optimum 7450

  Model Optimum 7450

  Kontaktirajte nas

 • Vhodna vrata Optimum 7340

  Model vrat Optimum 7340

  Kontaktirajte nas

 • Vhodna vrata Optimum 7471

  Vrata Optimum 7471

  Kontaktirajte nas

 • Vhodna vrata Premium 1031CC

  Vhodna vrata Premium 1031CC

  Kontaktirajte nas

 • Vhodna vrata Premium 1010CC

  Premium vrata 1010CC

  Kontaktirajte nas

 • Vhodna vrata Premium 1040CC

  Premium model vrat 1040CC

  Kontaktirajte nas

 • Vhodna vrata Classico 3210CC

  Vhodna vrata Classico 3210CC

  Kontaktirajte nas

 • Vhodna vrata Classico 3330CC

  Vrata Classico 3330CC

  Kontaktirajte nas

 • Vhodna vrata Optimum 7490

  Model vrat Optimum 7490

  Kontaktirajte nas

 • Vhodna vrata Optimum 7500

  Vhodna vrata Optimum 7500

  Kontaktirajte nas

 • Vhodna vrata Premium 0141CC

  Vhodna vrata Premium 0141CC

  Kontaktirajte nas

 • Vhodna vrata Ultium Pure 635

  Vhodna vrata Ultium Pure 635

  Kontaktirajte nas

 • Vhodna vrata Ultium Pure 612

  Vrata Ultium Pure 612

  Kontaktirajte nas

 • Vhodna vrata Ultium Pure 638

  Ultium Pure 638

  Kontaktirajte nas

 • Vhodna vrata Ultium Multilevel 523A

  Ultimum Multilevel 523a

  Kontaktirajte nas

 • Vhodna vrata Ultium Multilevel 507

  Ultimum Multilevel 507 model vrat

  Kontaktirajte nas

 

Jedinstveni dodaci za vaša ulazna vrata

Jedinstveni dodaci, koji su svaki za sebe promišljeno estetsko, sigurnosno i udobno rješenje, pretvaraju ulazna vrata Pirnar u remek-djela. Beskrajna paleta boja, opcije završne obrade s materijalima koji se preklapaju, najnaprednija rasvjeta kvaka, pragova, obrada stakla i opcije personalizacije stvaraju jedinstvena vrata. Upotpunite ulazna vrata i najsavremenijim mehanizmima za otključavanje.

Jedinstvene kvake i ručke

Kvake na ulaznim vratima su najosobniji dio ulaznih vrata, stoga im Pirnar posvećuje puno vremena i truda. Njima ćete elegantno naglasiti svoj lični pečat na vanjskim vratima na različite načine. Pogledajte širok izbor patentiranih i međunarodno nagrađivanih ručki.

 • nagrađivani dizajn
 • majstorska ručna obrada
 • patentirane inovacije

SAZNAJTE VIŠE O RUČKAMA

Ručke za ulazna vrata

Veličanstveno staklo za različite namjene

Staklo na ulaznim vratima koristi se u ukrasne i praktične svrhe, pa je danas izuzetno funkcionalan i zapanjujuće lijep dodatak ulaznim vratima. Predstavlja dodatni izvor prirodnog svjetla, a istovremeno stvara osjećaj monumentalnosti u vašem domu. Uz bezbroj opcija obrade, pruža eleganciju, minimalizam i dodatnu sigurnost.

 • elegantan dizajn
 • izuzetna sigurnost
 • nenadmašna funkcionalnost

Ulazna vrata za kuću sa staklom

Bogat izbor boja i uzoraka drveta

Za ALU vrata, pored bijele, nudimo bogat asortiman glatkih mat boja, metalik boja, boja fine strukture i boja s imitacijom dekoracije drveta. Za drvena vanjska ulazna vrata u kuću dostupni su glazurni i uljni premazi za drvo hrasta, ariša i smreke. Takođe možete odabrati ručke i kvake za vrata u različitim bojama i upotpuniti cjelokupni izgled u jedinstvenu cjelinu.

 • estetska sofisticiranost
 • bogat izbor boja
 • izvanredna elegancija

Vanjska vrata u bojama

Vrhunski sistemi otvaranja za potpunu sigurnost i udobnost

Ulazna vrata Pirnar već pružaju visok nivo sigurnosti. Opremljena su visokokvalitetnim višestrukim bravama s masivnim sigurnosnim kukama. Sadrže vrhunske cilindrične uloške i sigurnosnu rozetu. Za udobniji način, možete odabrati otvaranje vrata pomoću čitača otisaka prstiju Securo.

 • udobno otključavanje bez ključa
 • vrhunska sigurnost
 • izuzetan kvalitet

Ulazna vrata sa sigurnosnim bravama

Ostali estetski dodaci

U firmi Pirnar imamo još više elemenata dodatne opreme i njene izvedbe, od zaštitnih i ukrasnih reflektirajućih letvica, LUX rasvjete, kompleta za održavanje i zaštite. Upoznajte detalje širokog asortimana dodatne opreme i odaberite pravu za vrata iz snova.

 • elegantne ukrasne letvice/čarobne rasvjete lux/prekrasni sitni dodaci
 • čarobne osvetlitve LUX
 • očarljivi drobni dodatki

Ostala dodatna oprema za vrata

'Radna mjesta'
Otvorena radna mjesta
Prijavite se za posao
Kontakt
Kontakt s firmom Pirnar
Kontaktirajte nas
top
Ova web stranica koristi kolačiće.
Ovi kolačići ne pohranjuju nikakve lične podatke. Više ...