Pirnar

Monumentalna ulazna vrata Pirnar

Privlačenje suprotnosti

VersusBronze su jedinstvena ulazna vrata inspirisana umjetnošću i privlačnošću suprotnosti. Elegantno crno staklo ponosno se nosi sa snažnim bronzanim odljevkom. Naizgled nekompatibilni materijali u svoj svojoj veličini stvaraju neponovljivi unikat u ograničenoj proizvodnji. Ako se zaljubite u njega, morat ćete se potruditi za njega.

Veličanstveno remek-djelo koje će obogatiti vaš dom.

VersusBronze ulazna vrata

Inovator vs umjetnik

Život postaje uzbudljiv kada se u njemu sudare dva individuuma, dvije sile, dvije galaksije. Svako za sebe je svoj svijet. Naizgled nekompatibilni. Inovator i umjetnik. Realista i sanjar. Roman i Mik. Kada se njihove energije spoje, rađa se nešto izvanredno. Plemenito, divno i neponovljivo. Ulazna vrata koja su istovremeno i umjetničko djelo. VersusBronze.

Roman Pirnar

Mik Simcic

Obrt vs umjetnost

Funkcionalnost vs estetika? Monumentalna ulazna vrata VersusBronze očaravajuće povezuju najbolje od oba svijeta. Izuzetna upotrebljivost i tradicionalno obrtničko znanje s poetičnom elegancijom koju utjelovljuje umjetnost. Majstorska kiparska aplikacija na komadu stolarije prikazuje bezvremensku formu u obliku bronzanog odljevka.

Obrt vs umjetnost

Pronađite inspiraciju u umjetnosti za svoja ulazna vrata iz snova.

Staklo vs bronza

VersusBronze je izuzetna kombinacija moćne bronze i elegantnog stakla. Uzbudljiva igra sile i sofisticiranosti daje ulaznim vratima poseban šarm. Kontradiktorna svojstva oba materijala bila su veliki izazov za razvoj i konačni izgled proizvoda. VersusBronze je ukrašen elegantnim crnim pokrovnim staklom.

Bronza

Bronza je izuzetno čvrst plemenit izdržljiv lijev od bakra i kalaja, koji je jedan od najpopularnijih u kiparstvu. Nijanse zlatne, bakarne boje daju mu poseban šarm, dok patine koje su posljedica različitih hemijskih uticaja dodatno obogaćuju proizvod ili umjetničko djelo. Bronza je jedan od rijetkih materijala koji se može nanijeti na ulazna vrata u tanjim slojevima.

Staklo

Unikatno vs masovno

Pirnar VersusBronze

Unikatno vs masovno

Svaki odljev bronze je malo drugačiji nakon procesa patiniranja i svaki komad aplikacije je jedinstven. Nijedna ulazna vrata nisu ista, zbog čega je proizvodnja VersusBronze u maloj seriji tako jedinstvena. Jedinstvenost uhvaćena u bronzanoj aplikaciji i u odrazu elegantnog stakla naglasit će ekskluzivnost vašeg doma.

VersusBronze unikatno

Ručna izrada vs tehnologija

Vješte majstore ne možemo izmisliti. Oblikuju se i usavršavaju dugi niz godina dok ne postanu majstori. Kada se izuzetne ručne vještine spoje sa znanjem o savremenoj tehnologiji, možemo kreativno razmišljati i stvarati ulazna vrata kao što su VersusBronze. Tradicija i budućnost spojene u bezvremensko remek-djelo.

Ručna izrada

Ručna izrada

VersusBronze galerija

Želite saznati više?

Kontaktirajte nas

Ova web stranica koristi kolačiće.
Ovi kolačići ne pohranjuju nikakve lične podatke. Više ...