Preskoči na vsebino
+387 61 987 001

Izgradite svoju karijeru zajedno s nama!

Pridružite se timu Pirnarovih stručnjaka i postanite dio uspješne globalne priče.

Otvorena radna mjesta

U Pirnaru ne nudimo samo poticajno radno okruženje i iskusan tim kolega koji će vam pomoći da uspijete. Mi smo porodična firma i slijedimo najnovije smjernice za zdravo radno okruženje. Zalažemo se za ravnotežu između poslovnog i porodičnog života, potičemo vas da razvijate svoje hobije, dok istovremeno vodimo računa o kontinuiranom razvoju i uvođenju inovacija koje će vam omogućiti da brzo rastete profesionalno i lično.

O firmi

Pirnar je vodeći svjetski inovator u dizajnu i proizvodnji aluminijumskih i drvenih ulaznih vrata. Mi smo globalno etablirana firma s više od 400 zaposlenih, renomiranom 50-godišnjom tradicijom i razvijenom mrežom partnera na 30 tržišta širom svijeta. Naš cilj je da stvorimo najbolja ulazna vrata na svijetu, zato naš vlastiti odjel za razvoj, u kojem ništa nije nemoguće, svake godine impresionira vrhunskim inovacijama.

Glavne djelatnosti firme

U firmi objedinjujemo sve potrebne aktivnosti kako bismo osigurali beskompromisan razvoj i vrhunsku proizvodnju jedinstvenih ulaznih vrata. To nam omogućava da nadograđujemo prestižni brend s velikim ugledom i bilježimo kontinuirani rast firme. Odlikuju nas:

  • Vlastita proizvodnja u dvije države
  • Vrhunski tehnički razvoj
  • Nagrađivani industrijski dizajn
  • Majstorska mašinska obrada i ručna obrada materijala
  • Uspješan marketing prodaje
  • Pouzdan transport
  • Efikasna postprodajna podrška i servis

Glavne djelatnosti firme Pirnar

Vizija i ciljevi

Vizija:
Postati najcjenjeniji proizvođač aluminijumske i drvene stolarije na svijetu. Inovacija, vrhunski dizajn, ambicija i jedinstvenost zapisani su u našoj DNK. I ne vjerujemo u nemoguće.

Ciljevi su jednostavni:

  • Izazvati divljenje svime što radimo.
  • Izraditi najbolja ulazna vrata na svijetu.
  • Postavljati prekretnice u industriji.

Pirnar vizija firme

Organizacijska klima i kultura

Mi smo beskompromisni.
Ono što radimo u Pirnaru, radimo besprijekorno. Veliku pažnju posvećujemo detaljima i nijedan detalj nije beznačajan na putu do savršene cjeline.

Odvažni smo.
Uvijek tražimo nove puteve. Ono što još nemamo, izmislimo. Ono što nam nedostaje, napravimo.

Ponosni smo.
Nijedna firma u industriji nema inovativnije i ljepše proizvode, kvalitetnije i impresivnije. Znamo da smo najbolji i za to nam nije potrebna potvrda drugih.

Šta očekujemo od novih kolega?

Da dijelimo iste vrijednosti.
Želimo da zajedno s nama kreirate priče o izvrsnim vratima, da budete inovativni i beskompromisno tačni. Cijenimo vaše vještine, kreativnost i ambicioznost.

Da zajedno težimo izvrsnosti.
Izvrsnost se ne sastoji samo od vanjskog izgleda, već od svakog vijka, svake poluge, svakog stakla, svakog zavara, svakog pokreta i svake riječi. Nema velikih ili malih zadataka, svi su jednaki i važni za savršenu cjelinu. Posao je završen onda kada se više ne može bolje napraviti.

Da zajedno impresioniramo.
Prvo sebe, zatim kolege i na kraju kupce. Da bismo impresionirali druge, prvo moramo mi biti impresionirani. Zato sve što radimo, radimo tako da prvo impresioniramo sebe, a onda i kolege i kupce.

Ne vjerujemo u nemoguće. Ako smatraš da nije moguće, u pravu si.
Ako smatraš da je moguće, opet si u pravu. Samo ovi zadnji pronalaze rješenje.

'Radna mjesta'
Otvorena radna mjesta
Prijavite se za posao
Kontakt
Kontakt s firmom Pirnar
Kontaktirajte nas
top
Ova web stranica koristi kolačiće.
Ovi kolačići ne pohranjuju nikakve lične podatke. Više ...