Preskoči na vsebino
+387 61 987 001

SVIJET FIRME PIRNAR

Divljenje

Predivno, hrabro, beskompromisno su ideali na kojima gradimo sve u šta vjerujemo u firmi Pirnar. Krajnji cilj je uvijek divljenje u očima naših kupaca i spoznaja da njihov dom krase najljepša ulazna vrata na svijetu.

ULAZNA VRATA

Izvrsnost u svemu što radimo

Naše proizvode, usluge i odnose sa kupcima i partnerima gradimo na izvrsnosti. U središte naših aktivnosti stavljamo ljude koji ulaze u svijet firme Pirnar. Svakog trenutka se borimo za izvrsnost: za izvrsnost konačnog izgleda ulaznih vrata, za izvrsnost svake riječi, svakog klika i pokreta namijenjenog našim kupcima i partnerima.

Predivno

Malo je stvari u životu koje nam oduzimaju dah, izazivaju divljenje i ostavljaju trajni utisak. Stvaranje ljepote hiljadama godina otvara vrata inspiraciji za renomirane umjetnike, dizajnere, arhitekte i nas. Osjećamo ljubav i strast prema ljepoti kako bismo dizajnirali najljepša ulazna vrata na svijetu.

Pirnar je elegantni luksuz sofisticiranih oblika. Dizajniran za najljepše kuće i vlasnike koji su ponosni na sebe. Bezvremenski dizajn stvara zapanjujuće lijep i topao osjećaj kao kod kuće. U potrazi za savršenstvom nikada ne pratimo. Vodimo.

Prekrasna ulazna vrata

Ručka sa LED rasvjetom

Na ulazna vrata Pirnar gledamo kao na prekrasni zaručnički prsten ili elegantni sat koji budi snažne emocije u osobi i ispunjava obećanje o nečemu vječnom, trajnom. Za nas je vrhunska funkcionalnost proizvoda samo temelj na kojem gradimo priču o inovacijama, ljepoti i divljenju.

ANŽE PIRNAR
zamjenik generalnog direktora

Anže Pirnar

Hrabro

U početku su inspiracija i strast. Želja za savršenstvom. Još prije nego što olovkom nacrtamo prvi potez i dodirnemo materijal od kojeg ćemo stvarati. Još prije nego što vidimo, dizajniramo i izbrusimo. Razum se stapa s vizijom i ništa ne može zaustaviti točkove kreativnog procesa.

Ne vjerujemo u nemoguće. Čega nema, napravimo. Hrabro. Umjetnička djela stvaramo od sirovina i vlastitim rukama. Pokreće nas unutrašnja sila da testiramo granice mogućeg.

Savršenstvo stvaranja umjetničkih djela

Beskompromisno

Svaka ulazna vrata Pirnar su jedinstveno remek-djelo napravljeno od najboljih materijala, bez kompromisa i sa najvećom preciznošću. Izvrsnost se ne sastoji samo od vanjskog izgleda, već od svakog vijka, svake poluge, svakog stakla, svakog zavara, svakog pokreta i svake riječi. Naš cilj je samo jedno – impresionirati. Kada ga postavimo, ne mijenjamo ga zbog prepreka. Uporni smo sve dok se rješenje ne pojavi i pronađe svoj put u svijet - prvo na stolove dizajnera, inženjera i majstora sa čudesnim rukama. Onda do vas. I nemoguće postaje moguće.

Jedinstvena remek-djela firme Pirnar

O krilatom konju

Krilati konj je simbol načina razmišljanja koji se u porodici Pirnar prenosi s koljena na koljeno.

Priča o krilatom konju

Tradicija ručne izrade

Na putu do finalnog proizvoda i divljenja vodimo se tradicijom ručne izrade firme Pirnar. Oduvijek je tako.

Oštro oko

Nenadmašna preciznost, izuzetan talenat za dizajn i pažnja posvećena svakom detalju u firmi Pirnar izdvajaju nas od drugih proizvođača.

Talentom naših majstora koji se odlikuju filigranski preciznom izradom, nastavljamo ispunjavati viziju divljenja ulaznim vratima firme Pirnar.

Precizno oblikovanje kvaka

Ručne vještine

Stvaranje ulaznih vrata Pirnar počinje jednostavno, crtom na papiru. Ta crta usmjerava ruku koja crta i oči koje će je gledati.

Onda nastupa majstor. Bilo da je njegov rad mali ili veliki, svaki od njih je važan kako bi nastalo remek-djelo. Specifične vještine, izuzetne ručne vještine, kreativnost i ambicioznost su kvaliteti koji svaki proizvod firme Pirnar podižu na jedinstveni nivo dizajna.

Ručno stvaranje kvaka za vrata

Ne želimo praviti dobra ulazna vrata, već remek-djela. Želimo pomjerati granice mogućeg. To je naša vizija još od početka prije 50 godina. Ulazna vrata su prvi utisak o kući i vlasniku, zato moraju biti izvrsna, lijepa i besprijekorno izrađen tehnološki biser.

ROMAN PIRNAR
osnivač i generalni direktor

Roman Pirnar

Lični pečat

Izuzetan dizajn, izvrsni materijali i vrhunska izrada pretvaraju svaka ulazna vrata Pirnar u umjetničko djelo koje je uvijek iznova vrijedno ponovnog stvaranja i divljenja. Baš kao što umjetnik potpisuje svoja djela, tako i mi personaliziramo svaka ulazna vrata Pirnar.

Personalizirane kvake i vrata

Historija firme

Historija firme datira iz 1968. godine, kada je porodica Pirnar osnovala sopstvenu obrtničku radionicu.

Historija firme Pirnar

Inovacije

Uprkos našem bogatom naslijeđu, budućnost nas uvijek vodi naprijed. Kontinuiranim razvojem tehnoloških i dizajnerskih inovacija stvaramo bezvremenska luksuzna ulazna vrata kojima se dive širom svijeta.

Rađanje ideje

Budući vlasnik ulaznih vrata Pirnar zna šta želi. Zato su inovacije zapisane u našoj DNK. Ideje moraju biti odvažne i inovativne, a istovremeno naklonjene našoj historiji. Prvo ih pažljivo izbrusimo u razrađen koncept.

Od rađanja ideje do inovacije

Koncept

Razrađeni koncept kombinuje temeljne gradivne elemente našeg razmišljanja, iz kojeg se rađaju sve inovacije firme Pirnar koje oduševljavaju kupce širom svijeta.

Pirnar majstor inovacija

Bez inovacija nema pravog razvoja brenda. Srećom, u firmi Pirnar smo oduvijek disali s idejama koje niko nikada nije realizirao.

GAŠPER PIRNAR
zamjenik generalnog direktora

Gašper Pirnar

Inovacija

Uzdasi divljenja, želja za savršenstvom i stalnim usavršavanjem, prekrasna elegancija. Sve je to ujedinjeno u inovacijama firme Pirnar koje postavljaju trendove u industriji.

Pirnar inovacije i postavljanje trendova

'Radna mjesta'
Otvorena radna mjesta
Prijavite se za posao
Kontakt
Kontakt s firmom Pirnar
Kontaktirajte nas
top
Ova web stranica koristi kolačiće.
Ovi kolačići ne pohranjuju nikakve lične podatke. Više ...