Preskoči na vsebino
+387 61 987 001

Najnagrađivanija remek-djela firme Pirnar

Pirnar je brend s impresivnom listom najprestižnijih međunarodnih nagrada. Posljednja u nizu je priznata German Innovation Award Winner 2022 za naprednu konstrukciju CarbonCore.

ULAZNA VRATA

Pogledajte nagrađivana dostignuća firme Pirnar

Uzdasi divljenja, želja za savršenstvom i stalnim usavršavanjem, prekrasna elegancija. Sve je to ujedinjeno u inovacijama firme Pirnar koje postavljaju trendove u industriji. Redovno dobijamo najprestižnije međunarodne nagrade za dizajn i tehnološke inovacije. Svaka nagrada je dodatni podsticaj da budemo još bolji i uspješniji.

Izuzetna inovacija CarbonCore

CarbonCore je hibridna konstrukcija od aluminijuma i karbonskih vlakana koja čini jezgro ulaznih vrata Pirnar. To je jedina patentirana i najčvršća konstrukcija na svijetu, razvijena isključivo za ulazna vrata. Zbog svojih izuzetnih svojstava, podstakla je našu maštu u istraživanju dizajna i tehnoloških mogućnosti koje nudi. Na Carbon Core-u gradimo budućnost vrhunskih ulaznih vrata Pirnar, a za ovu inovaciju smo dobili i prestižnu međunarodnu nagradu German Innovation Award Winner.

German Innovation Award 2022

Carboncore – najčvršća konstrukcija na svijetu

Vrhunska inovacija OneTouch

Pirnar OneTouch su prva i jedina ulazna vrata na svijetu s automatskom ručkom na izvlačenje i uvlačenje. Kada skriveni čitač otisaka prstiju prepozna vlasnika, ručka se elegantno i automatski izvlači i osvjetljava okruženje, a vrata se otključavaju. Nekoliko sekundi nakon zatvaranja, vrata se automatski vraćaju u profinjenu površinu bez ručke. Ručka OneTouch je osvojila prestižnu međunarodnu nagradu German Design Award, a vanjska vrata OneTouch su osvojila nagradu German Design Award i Architizer A+ Finalist.

German Design Award 2017

Automatska ručka na izvlačenje i uvlačenje

Minimalistička elegancija Ultimum Pure

Ultimum Pure je linija prestižnih ulaznih vrata koja se odlikuju čistoćom površina. To su ulazna vrata za najmodernije kuće i najzahtjevnije ljubitelje savršenstva. Svi elementi vrata su uvučeni u jedinstvenu ravninu, bez suvišnih ivica i okvira. Linija Pure se odlikuje German Design Award Special Mention i Architizer A+ Finalist.

German Design Award A+ Awards

Nagrađivana prestižna ulazna vrata

Estetska profinjenost MagmaLux

Ručke MagmaLux u sredini čelične ili aluminijumske površine ukrašene su sjajnim uzorkom prekrasnih oblika koji je glatko poravnat s površinom metala. Dekor vrata sa svjetlosnom gravurom stvara razigran i dinamičan izgled ručke, a time i cijelih ulaznih vrata. MagmaLux se odlikuje prestižnom nagradom German Design Award Special Mention.

German Design Award 2019

Sjajna ručka čelik aluminijum

Luksuzne ručke CrystaLux

Ručke CrystaLux su ukrašene detaljima od kristalnog stakla koji u mraku lagano svijetle i dodaju dašak prestiža vašim vratima. U saradnji sa Steklarnom Rogaška dizajnirali smo prekrasan, ručno rađen uzorak u staklu koji jednostavno zadivljuje, a istovremeno stvara luksuzan i elegantan ulaz u vaš dom. CrystaLux je dobitnik prestižne nagrade German Design Award Special Mention.

German Design Award 2019

Nagrađivane ručke

Svjetlosna personalizacija LabeLux

Ručke LabeLux omogućavaju personalizaciju prikazivanjem bilo kojeg natpisa u svjetlosnom uzorku – vaše prezime, možda riječ ili misao koja vam mnogo znači. LabeLux predstavlja jedinstvenu pozivnicu u intimnost i utočište vašeg doma, a vratima daje dašak elegancije, razigranosti i inteligencije. LabeLux je dobitnik prestižne nagrade German Design Award Special Mention.

German Design Award 2019

Personalizirana ručka s natpisom

Veličanstvena Theatrica

Theatrica su prva masivna, beskontaktna i potpuno automatska ulazna vrata na svijetu, pogodna za pasivne i niskoenergetske kuće. To je ulazna stijena koja se magično otvara i zatvara samo vlasniku. Samo pogledom. To je nešto najličnije i najjedinstvenije što ste ikada doživjeli ispred ulaznih vrata. Kao pobjednik, Theatrica je dobila prestižnu međunarodnu nagradu German Design Award.

German Innovation Award 2019 RedDot Design Award 2019

Automatska ulazna vrata Theatrica

Inovacije za udobnost modernog života

Uprkos našem bogatom naslijeđu, budućnost nas uvijek vodi naprijed. Kontinuiranim razvojem stvaramo bezvremenska ulazna vrata za udobnost modernog života kojima se dive širom svijeta. Mi smo prvi dizajnirali inovativno rješenje OneTouch za pametne kuće. Prvi smo dizajnirali ulazna vrata sa savršeno poravnatim linijama različitih površina. I mi smo jedini koji se možemo pohvaliti najvećom vrijednošću hidroizolacije na ulaznim vratima od 600 Pa.

 • CARBONCORE
  Inovacija CarbonCore
  Najčvršća konstrukcija od karbonskih vlakana na svijetu za ulazna vrata

  Srce svih vrhunskih ulaznih vrata je konstrukcija. CarbonCore je jedina patentirana karbonska konstrukcija na svijetu napravljena isključivo za ulazna vrata. Karbonska vlakna su izuzetno lagana, kruta i nekoliko puta čvršća od čelika, tako da se vrata ne savijaju po velikoj vrućini ili u najhladnijim zimama. Predstavlja vrhunsko jezgro na kojem se temelje sva nova ulazna vrata Pirnar.

 • ONETOUCH
  Inovacija OneTouch
  Automatska uvučena ručka s čitačem otiska prsta

  Inovacija OneTouch je patentirani sistem rada mehanizma na ručki koji se automatski otvara i zatvara uz pomoć čitača otisaka prstiju. Na taj način ručka sprječava bilo kakvu manipulaciju vratima i na taj način povećava sigurnost vaših ulaznih vrata.

 • NERO EDITION
  Nagrada Nero Edition
  Sofisticirani dodaci u elegantnoj i bezvremenskoj crnoj boji

  Nero Edition je kolekcija sofisticiranih dodataka za ulazna vrata u bezvremenskoj crnoj boji. Naši vješti majstori su ručke, kvake, reflektirajuće letvice i brave dodatno usavršili primjenom crne boje i dodali dašak bezvremenosti. Savršen primjer je jedinstvena inovacija firme Pirnar – čuvena ručka LabeLux koja je zbog složenosti proizvoda prilikom izvedbe u crnoj verziji zahtijevala filigransku preciznost.

'Radna mjesta'
Otvorena radna mjesta
Prijavite se za posao
Kontakt
Kontakt s firmom Pirnar
Kontaktirajte nas
top
Ova web stranica koristi kolačiće.
Ovi kolačići ne pohranjuju nikakve lične podatke. Više ...