Preskoči na vsebino
+387 61 987 001

PREDIVAN SVIJET ULAZNIH VRATA PIRNAR

OneTouch – najličnija ulazna vrata na svijetu

Sistem otvaranja pomoću nevidljive ručke kojom može rukovati samo vlasnik.

ULAZNA VRATA

Svjetska inovacija i zapanjujući dizajn

Pirnar OneTouch su prva i jedina ulazna vrata za kuću na svijetu s automatskom ručkom na izvlačenje i uvlačenje. Kada skriveni čitač otisaka prstiju prepozna vlasnika, ručka se elegantno i automatski izvlači i osvjetljava okruženje, a vrata se otključavaju. Nekoliko sekundi nakon zatvaranja, vrata se automatski vraćaju u profinjenu površinu bez ručke, što sprječava bilo kakvu manipulaciju ulaznim vratima.

German Design Award 2017

Maksimalna udobnost

Zbog posebnog opružnog mehanizma, ručka OneTouch je potpuno nezavisna od izvora napajanja i pruža izuzetno udoban način upravljanja ulaznim vratima. Ne gubite dragocjeno vrijeme tražeći ključ, a noću automatska rasvjeta ručke olakšava ulazak u vaš dom.

Pirnar OneTouch video

Sigurniji dom.

Nekoliko sekundi nakon zatvaranja vrata, Pirnar OneTouch se automatski vraća u profinjenu površinu bez ručke, sprečavajući druge osobe da manipulišu ulaznim vratima. Na taj način se iz daljine vidi da su vrata zaključana i da je vaš dom potpuno siguran.

Vrata bez ručke

Prekrasna moderna kuća.

Pirnar OneTouch je glasnik nove generacije pametnih ulaznih vrata koja dočekuju vlasnika kada stigne kući. To su idealna ulazna vrata za moderne, pametne kuće i poslovne prostore. Pirnar Ultimum Pure OneTouch su vrata u budućnost.

OneTouch moderna kuća

'Radna mjesta'
Otvorena radna mjesta
Prijavite se za posao
Kontakt
Kontakt s firmom Pirnar
Kontaktirajte nas
top
Ova web stranica koristi kolačiće.
Ovi kolačići ne pohranjuju nikakve lične podatke. Više ...