Preskoči na vsebino
+387 61 987 001

ČUDOVITI SVET VHODNIH VRAT PIRNAR

Nero Edition – Remek-djela firme Pirnar u vječno elegantnoj crnoj boji

Kolekcija sofisticiranih dodataka za ulazna vrata u estetskoj crnoj verziji.

ULAZNA VRATA

Novost Nero Edition upgrade

Dramatičan izgled ulaznih vrata

U firmi Pirnar impresioniramo najnovijom inovacijom Nero Edition. Kolekcija se sastoji od sofisticiranih dodataka za ulazna vrata u crnoj boji koja izražava samopouzdanje, zrelost i autoritet, a istovremeno je dramatična, elegantna i odvažna. Zašto odvažna? Jer upotreba crne boje u dizajnu i arhitekturi zahtijeva posebne vještine i iskusno oko. Pravilnom upotrebom i profesionalnom izvedbom možemo spektakularno promijeniti izgled bilo kojeg ambijenta, ulaza ili zgrade. Pogledajte video.

Pirnar Nero Edition video

Jedinstveni dodaci kao dizajnerska dostignuća

Pirnarovi majstori ručnih vještina su još jednom uspjeli napraviti dizajnersko dostignuće. Ručke, kvake, reflektirajuće letvice i brave su dodatno usavršili primjenom crne boje i dodali dašak bezvremenosti.

Ručka LabeLux Nero Edition

Ručke Nero Edition estetski naglašavaju izgled cijelih ulaznih vrata. Posebno se ističe nagrađivana poznata ručka LabeLux koja je zbog složenosti proizvoda prilikom izvedbe u crnoj verziji zahtijevala filigransku preciznost. Sati precizne obrade metala finim brušenjem doveli su do jedinstvenog rezultata koji krasi kvalitetna ulazna vrata za kuću vlasnika najmodernijih kuća.

Nagrađivana ručka LabeLux Nero Edition

Kvake Nero Edition

Kvakama Nero Edition smo dodali eleganciju. Posebno se estetski ističu ako su dodatno osvijetljene zadivljujućim LUX rasvjetama firme Pirnar. MagmaLux stvara izuzetno dinamičan izgled kvake, a uz diskretnu pozadinsku rasvjetu kvake pobrinut ćete se za diskretan ukrasni dodatak.

Nero Edition kvake

Zaštitno-ukrasne lajsne Nero Edition

Lamele su takođe dostupne u bezvremenskoj crnoj boji. Osim ručki ili kvaka, dramatično naglašavaju izgled cijelih ulaznih vrata, posebno spektakularno izgledaju na svjetlijim ulaznim vratima ili drvenom dekoru.

Zaštitne ukrasne letvice

Rubno zastakljivanje Nero Edition

Crnim rubom na staklu krila vrata stvorit ćete elegantan kontrast. Crna uvijek djeluje lijepo ako se koristi u pravom omjeru i pravilno balansira s dominantnom bojom ulaznih vrata.

Crno zastakljivanje

Zaštita cilindra Nero Edition

Cilindar na krilu vrata nikada nije posebno u središtu kada razmišljamo o dizajnu ili izgledu ulaznih vrata. Uz odgovarajući crni akcenat, cilindar dobija i estetski izgled i dodatnu zaštitu od ogrebotina.

Cilindar Nero Edition

Zaštita cilindra PrivilegeLux za čitač otisaka prstiju Nero Edition

Pirnarovu elegantnu zaštitu cilindra PrivilegeLux napravili smo u crnoj verziji. Na taj način dodatno štiti čitač otisaka prstiju koji je elegantno skriven u njegovoj unutrašnjosti. Pored efikasne funkcionalnosti, stvara estetski akcenat na cijelim ulaznim vratima.

Crna zaštita cilindra

Primjena u utorima Nero Edition

Krilo vrata se može lijepo naglasiti crnom bojom koja se nanosi na utore u Pirnaru. To je nedominantan estetski naglasak koji se posebno elegantno ističe na svjetlijim nijansama vrata i zajedno čini izuzetnu dizajnersku cjelinu.

Crna primjena u utorima

'Radna mjesta'
Otvorena radna mjesta
Prijavite se za posao
Kontakt
Kontakt s firmom Pirnar
Kontaktirajte nas
top
Ova web stranica koristi kolačiće.
Ovi kolačići ne pohranjuju nikakve lične podatke. Više ...